Jobb i Proxima Code

Vi er i vekst og leter etter dyktige kolleger som vil være med å utvikle oss inn i fremtiden.


Key Account Manager

Proxima Code AS er et norskt oppstartselskap som ble satt i drift i 2015.

Lead Escalation System driftes av Proxima Code AS som ble stiftet 2018. Lead Escalation System er et smart, sikkert og gjennomprøvd leadshåndteringssystem. Systemet er en bransjeløsning utviklet spesielt for bank, forsikring og eiendomsmeglere.

Lead Escalation System har i dag ca. 3000 brukere med påfølgende kunder/brukere: SpareBank 1, Eiendomsmegler 1, Nordea Norge, Gjensidige, Privatmegleren, Tryg, Nito, Nordea Sverige, Mäklarhuset og Svensk Fast.

I rollen som Key Account Manager er du ansvarlig for hele salgsprosessen for eksisterende og potensielle kunder på det nordiske markedet med hovedfokus på nysalg. I denne rollen blir du en sentral person som jobber tett med daglig leder og våre utviklere.

Du inngår i et team som består av syv ansatte i Norge og du har et nært samarbeid med resterende avdelinger i selskapet. Å kunne selge inn og implementere selskapets tjenester, produkt og konsept blir en viktig del av din hverdag. Du kommer også å delta i diskusjoner angående forretningskritiske beslutninger og videre utvikling av selskapet.

For å lykkes i rollen som Key Account Manager har du en sterk drivkraft og konkurranseinstinkt med en brennende interesse for gode resultater.
Du er strukturert i ditt arbeid, dessuten har du en forretnings-og kundeorientert tilnærming i alt du gjør. Du har minimum fem år med erfaring av B2B. Lang erfaring Software as a Service (Saas) og enterprise software. Du kan vise frem gode salgsresultater og du er en målrettet og resultatfokusert person.
Du må beherske norsk og engelsk godt, både skriftlig og muntlig, og MS office kunnskaper og Hubspot eller andre CRM verktøy.

Proxima Code utvikler produkter og konsepter for å imøtekomme markedets behov og ønskemål. Proxima Code er en nisje leverandør med stor tillitt i det nordiske markedet. Det finnes gode forutsetninger og muligheter til egen utvikling.
Vi sitter sentralt på Skøyen - https://www.selmereiendom.no/locusskoyen

For mer informasjon om stillingen, vennligst kontakt Andreas Kavlie-Borge på andreas@proximacode.no.

Vi jobber løpende med søknadene og ønsker å høre fra deg!

Ta kontakt for mer informasjon.

Andreas Kavlie-Borge
Salgsdirektør
andreas@proximacode.no


Jobbdetaljer
Senior
Industri
IT - SaaS tjeneste
Stillingstype
Full
Jobb funksjoner
Salg, forretningsutvikling