Jobb i Proxima Code

Vi er i vekst og leter etter dyktige kolleger som vil være med å utvikle oss inn i fremtiden.

Posted: 22 Nov, 2020, 13:43

Key Account Manager

Industri

IT - SaaS tjeneste

Level

Senior

Experience

5-10 years

Employment

Full-time

Stillingsbeskrivelse

Proxima Code AS er et norsk oppstartselskap som ble satt i drift i 2015.

Leads Escalation System driftes av Proxima Code AS som ble stiftet 2018. Leads Escalation System er et smart, sikkert og gjennomprøvd leadshåndteringssystem. Systemet er en bransjeløsning utviklet spesielt for bank, forsikring og eiendomsmeglere.

Leads Escalation System har i dag ca. 3000 brukere med følgende kunder/brukere: SpareBank 1, Eiendomsmegler 1, Nordea Norge, Gjensidige, Privatmegleren, Nordea Sverige, Mäklarhuset og Svensk Fast.

I rollen som Key Account Manager er du ansvarlig for hele salgsprosessen for eksisterende og potensielle kunder på det nordiske markedet med hovedfokus på nysalg. I denne rollen blir du en sentral person som jobber tett med daglig leder og våre utviklere.

Arbeidsoppgaver

For å lykkes i rollen som Key Account Manager har du en sterk drivkraft og konkurranseinstinkt med en brennende interesse for gode resultater.

Du er strukturert i ditt arbeid, dessuten har du en forretnings- og kundeorientert tilnærming i alt du gjør. Du har minimum fem år med erfaring av B2B. Lang erfaring med Software as a Service (Saas) og enterprise software. Du kan vise frem gode salgsresultater og du er en målrettet og resultatfokusert person.

Du må beherske norsk og engelsk godt, både skriftlig og muntlig, ha kunnskap om bruk av MS Office, samt Hubspot eller andre CRM-verktøy.

Proxima Code utvikler produkter og konsepter for å imøtekomme markedets behov og ønskemål. Proxima Code er en nisje-leverandør med stor tillitt i det nordiske markedet. Det finnes gode forutsetninger og muligheter til egen utvikling.

Vi jobber fortløpende med søknadene og ønsker å høre fra deg!

Ta kontakt for mer informasjon

Andreas K. Borge - Salgsdirektør

Andreas Kavlie-Borge

Daglig leder

Sted

Sted

Sted

Skøyen, Oslo

Stillingsfunksjon

Salg, forretningsutvikling