Skaff bedriften din fremoverlent og målbar leadskultur

Proxima Code
Med rett leadsstrategi vil Leads Escalation System bidra med fremoverlent og målbar leadskultur. Tilgangen til informasjonen du får gjennom Leads Escalation System gjør at bedriften din kan følge opp leads og ta beslutninger basert på data, og tilpasse strategien deretter. Med vår løsning vil du oppnå en tydelig effektivisering i selskapets produktivitet gjennom god leadskultur.

Hvorfor er leads ferskvare?

Leads er potensielle kunder som har vist interesse for dine tjenester og produkter. Når en person blir registrert som et lead, kan de kontaktes for å gi et tilbud med vedkommendes kontaktinformasjon. Vår løsning er helt GDPR-kompatibel, så du trenger aldri være bekymret for at leadsene dine behandles på feil måte.
 
 
Leads må behandles som ferskvare. Det er viktig å behandle leads raskt, slik at du ikke mister dem til konkurrenter. For en ting er sikkert, følger du ikke opp et lead raskt nok, mister du kunden. Derfor er vårt system utviklet for å håndtere leads imens de fortsatt er varme.
 
 

Optimal utnyttelse av leads

Leads Escalation System er en skalerbar plattform, som hjelper bedriften din med å
tilpasse seg etter markedetterspørselen. Leads Escalation System gir bedriften din en oversikt over konverteringsfrekvensen til potensielle kunder, samtidig som at det blir mulig med tette samarbeid med bedriftens partnere.

Leads Escalation System kan kobles opp til alle typer leadskilder. Dette innebærer
nettskjemaer, kundesentre, e-poster og andre type kilder. Dette gir deg muligheten til å raskt organisere og systematisere alle leads på ett sted, som gir deg full oversikt over leadsene. Det vil gi dine ansatte anledning til å kontakte kundene umiddelbart ved at de får tidlig nok tilgang til innkommende leads.

Effektiv leadshåndtering i Nordea

Grunnlaget for riktig leadsstrategi

 

Rapportene ser på hvor gode de ansatte er på å konvertere kundene. At kundene blir fulgt opp så raskt som mulig, at det blir booket møter, og at ansatte snakker med dem. Det handler om å gi god service. God leadsstrategi går ut på å finne innsikten i de målbare aktivitetene i selskapet. Hvor effektive de ansatte er, og hvilke tiltak som fungerer og ikke.

Systemet vårt bidrar til fremoverlent og målbar leadskultur gjennom å skape en god kundereise. Leadet skal bli kontaktet imens det fortsatt er varmt, slik at det ender opp som en fornøyd kunde. Gjennom rapportene du mottar om hit rate, hvor lang tid det tar å ta tak i kundene, hvor raskt saker blir ekspedert, og mange kunder som blir anonymisert, altså ikke ender opp med å gi samtykke til å bli kontaktet vil det gi deg en innsikt du kan bruke for å optimalisere selskapet.

Leadsstrategien handler om kundereisen, at systemet passer på å innhente leadet på riktig måte, og følge det hele veien til mål. Vi er en slags infrastruktur hvor leadet blir passet på hele veien. Det er det viktigste du kan gjøre i bedriften din, å utnytte leadsene, og ikke la dem ligge gjemt og glemt.

Hvorfor er god leadskultur viktig?

For å oppnå resultatene du ønsker deg, er du avhengig av å  gi god kundene god service De skal bli sett, og få rask oppfølging. Yrkesstoltheten gjennom servicen er ekstremt viktig, og smitter over på kunden.

God leadskultur handler om å måle kundeaktivitetene dine, kundestrømmer, og ha full oversikt over hva bedriften tjener på. Hvilke markedsgrep som trenger å å bli gjort, og hva har fungert godt, og ikke. Det gjelder å ta tak i alle mulighetene bedriften får, måle dem, og bruke midler på en nyttig måte deretter. Med vår løsning blir resultatene dine satt i et system. Ved å bruke alle målbare resultater kan du utnytte tallene for å skaffe ønskede resultater.

Øk bedriftens produktivitet med enkel leadshåndtering

En av de største utfordringene man møter i alle bransjer er at man ikke får nok ut av leadsene sine. Med Leads Escalation System er du garantert at kundehenvendelsene dine håndteres på en effektiv måte, via en brukervennlig portal. Ettersom systemet kan tilpasses ulike situasjoner og virksomheter, kan bedriften din dra nytte av løsningen, uansett hvilken bransje du jobber i. Du vil få en unik innsikt i tall bedriften yter, som du kan dra nytte av videre.

Leads Escalation System bruker en modell som gir bedriften din en fleksibel måte å håndtere større volumer av leads på en tidseffektiv måte. Systemet kan håndtere økende etterspørsel ved å tilpasse ressurser, uten at det går på bekostning av ytelsen. Samtidig som at eksisterende kunder kan motta bedre kundeservice, gir dette rask respons til potensielle kunder. Med vårt system tar du en puls på selskapet- hvordan gjør bedriften det nå kontra i går, forrige måned, eller i fjor. Leads Escalation System er et lederverktøy du ikke vil gå glipp av.

Fra megler til bankrådgiver

Hold leadsene varme

God oppfølging av leads krever et velfungerende system for håndteringen av dem. Leads Escalation System sender leadet videre til neste ansatte i systemet dersom leadet ikke blir fulgt opp tidsnok. Slik blir leadsene sendt videre frem til noen tar tak i dem. På denne måten blir ingen leads glemt, og alle håndtert.

Verdien av leads som blir ivaretatt

Store mengder kvalifiserte leads er positivt, men kun om du oppnår å utnytte dem på en god måte. Vår løsning gir deg systemet som gjør det enkelt å følge opp leads, og gi deg målbare rapporter på hva som fungerer og ikke i kanalene dine. Det vil derfor være nyttig å kutte ut aktiviteter du ikke kan måle, rett og slett for å kunne ha oversikt over hva som gagner bedriften din med målbare aktiviteter. Ikke bruk midler på noe du ikke vet om er effektivt for selskapet.

Vi ser at at Leads Escalation System sørger for god kundevennlighet, og forbedring av eksisterende kundeforhold. Våre kunder merker en tydelig effektivisering i selskapets produktivitet gjennom god leadskultur, med vår løsning.

Har du spørsmål om hvordan Leads Escalation System kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss her: