Systemet som gir Gjensidige bedre oversikt over leads

Gjensidige logo

Proxima gir Gjensidige oversikt over alle tips de har overført til sin samarbeidspartner. Med plattformen får Gjensidige nyttig innsikt i hvilke leads som konverterer – og de ansatte sparer tid på innhenting av informasjon.

Systemet som gir Gjensidige bedre oversikt over leads

Proxima gir Gjensidige oversikt over alle tips de har overført til sin samarbeidspartner. Med plattformen får Gjensidige nyttig innsikt i hvilke leads som konverterer – og de ansatte sparer tid på innhenting av informasjon.

Bedre flyt mellom samarbeidspartnere

Det foregår mye flytting av kundehenvendelser mellom aktører i bank-, eiendom- og forsikringsbransjene. Kunder har ofte behov for flere tjenester samtidig, og overføring av tips er da hensiktsmessig både for kunden og selskapene. Med felles systemer kan dette gjøres på en raskere og enklere måte.

Gjensidige samarbeider med Nordea, og jevnlig overføres tips mellom de to partnerne. Nordea Norge har brukt Proxima til håndtering av leads i en årrekke, og i mars 2022 tok også Gjensidige systemet i bruk. Bakgrunnen for dette var at Gjensidige ønsket å få enklere tilgang til informasjon om tipsene som sendes til Nordea. Dette forteller Lovise Borud Engh, leder partnerområdet bolig i Gjensidige.

Lovise Borud Engh
Proxima Code

Gir et innblikk i hvilke leads som konverterer

I kundesamtaler får Gjensidige avdekket om kundene deres ønsker å henvises til samarbeidspartner Nordea for et uforpliktende tilbud. Dersom kunden gir samtykke, sendes tips over til Nordea for videre behandling.

Proxima lar Gjensidiges ansatte se status på tipsene de har sendt til Nordea. Engh forteller at dette hjelper dem med å få et mer bevisst forhold til hvilke typer leads det er hensiktsmessig å sende til Nordea. I tipsportalen kan de for eksempel se hva slags leads som har ført til salg. Dette kan gi dem en idé om ha de bør prioritere av tips i fremtiden.

Her kan du lese mer om hvordan Nordea Norge bruker Proxima.

Økt effektivitet med oversiktlig system

Gjensidige hadde ikke noe tilsvarende system før de tok Proxima i bruk. Dersom de ansatte ønsket å sjekke tipsene de hadde sendt til Nordea, måtte de gjøre dette manuelt. Mange e-poster ble sendt frem og tilbake for å innhente informasjon, hvilket var tidkrevende.

Med Proxima har Gjensidige fått et oversiktlig system som er enkelt å navigere i. Gjensidiges ansatte slipper nå å være avhengige av å vente på svar fra en annen part, da de kan selv gå inn i systemet og se på tips. De opplever dermed å spare mye tid med det nye systemet, forteller Engh.

Fornøyde med system og service

Gjensidige er svært fornøyde med Proxima. De opplever at plattformen dekker deres behov på en god måte, da de har fått bedre tilgang på informasjon.

Ifølge Engh har også samarbeidet med Proxima Code vært bra. De har fått god informasjon og opplevd rask responstid gjennom hele prosessen. Etter integrering av systemet fikk de digital opplæring, og Engh forteller at hun i tillegg ble oppringt for oppfølging i etterkant.

Hva er Proxima?

Med Proxima får du en plattform som systematiserer dine leads. Vårt system hjelper deg med å effektivisere oppfølgingen av kundehenvendelser, noe som er positivt for både kunden og bedriften. Vi har bransjeløsning som er utviklet for bank, eiendom og forsikring – men systemet egner seg like godt til andre bransjer.

Vi er selvsagt 100 % GDPR-compliant! Velger du oss, kan du være trygg på at alle dine leads blir behandlet på en sikker måte. Her kan du lese mer om hvordan Proxima fungerer.

Vil du vite mer? Send oss gjerne en henvendelse!

Kontakt oss